4 Mart 2016 Cuma

Gizlilik


http://www.gupsacun.blogspot.com.tr   olarak ziyaretçilerimizin gizliliğine ve haklarına oldukça önem
gösteriyoruz. Sitemiz üzerinden bizimle etkileşimde bulunabileceğiniz her alanda, gizliliğinizi ve güvenliğinizi mümkün olan en üst düzeyde tutmak için aşağıdaki adımları uyguluyoruz.
·         Yorum alanları
·         İletişim sayfası
·         Facebook Sayfamız
·         Twitter Hesabımız
·         Google Plus
Yorum Alanı
Sitemiz üzerinde etkileşimde bulunabileceğiniz ilk alan olan Yorum bölümünde e-posta adresleriniz üçüncü şahıslarla asla paylaşılmamaktadır. Burada e-posta adresinizin istenme sebebi, yorum alanları dışında sizinle iletişim kurma gereğidir.
İletişim Sayfası
Bu sayfa aracılığı ile site yetkilileri ve editörlere ulaşabilirsiniz. Size geri dönüş yapılabilmesi için kendi e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir. Bu bilgiler de sizin güvenliğiniz ve haklarınız için tamamen gizli tutulmaktadır.
Sosyal Ağlar ve Paylaşım
http://www.gupsacun.blogspot.com.tr   kullandığımız Facebook, Twitter, Google Plus ve diğer Sosyal Ağ bileşenleri, ilgili sitelerin geliştirici sayfalarından alıp kullandığımız hazır ve üreticilerin denetiminde olan güvenli bileşenlerdir. Burada http://www.gupsacun.blogspot.com.tr olarak; ilgili sosyal ağların gizlilik politikaları dışında farklı bir politikamız bulunmamaktadır. Bunun için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz.
İlgili Sosyal Ağların Gizlilik Sözleşmeleri
·         Twitter Gizlilik Sözleşmesi
·         Facebook Gizlilik Sözleşmesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder